Skoči na glavno vsebino

Minuli teden smo na naši šoli obeležili Teden otroka, ki se je letos povezoval s trideseto obletnico delovanja TOM telefona. Osrednja tema je bil slogan »Odgovor je pogovor«. Te posebne dni smo si na šoli popestrili z različnim zanimivimi dejavnostmi.
V ponedeljek smo se pogovarjali o TOM telefonu, varnih točkah za otroke in mladostnike ter o pomembnosti pogovora, ko se znajdemo v težavah in potrebujemo pomoč.
V torek smo gostovali športni klub Twist iz Nove Gorice. Učiteljice iz kluba so učencem prestavile različne gimnastične vaje. Ob njihovi pomoči so se dodobra razgibali.
Sreda je bila namenjena filmski vzgoji. Učenci so neizmerno uživali ob gledanju risanega filma Medvedja zasedba iz Sicilije, ki smo si ga ogledali v Kosovelovem domu v Sežani.
Učenci so v četrtek izkazali na ustvarjalnih delavnicah. Izpod njihovih rok so nastale prave umetnine.
Teden pa smo zaključili z jesenskim pohodom na Sveti Martin. Vreme nam je bilo naklonjeno, na naših obrazih pa je žarel nasmeh.

Ob Tednu otroka se spomnimo, da ima vsak otrok pravico do preživetja in razvoja, pravico, da se šola, živi brez nasilja in zlorab, sodeluje v družbi in je slišan.​

GALERIJA

Dostopnost